Werkbezoek Bossche VVD aan het Paleiskwartier

Op 17 september aanstaande brengt de Bossche VVD een werkbezoek aan het Paleiskwartier. Vanaf 11.00 uur zal een vertegenwoordiging van de Bossche VVD diverse locaties bezoeken en in gesprek gaan met de bewoners. De volgende locaties zullen o.a. bezocht worden:

  • het kruispunt Leeghwaterlaan en Magistratenlaan;
  • de Onderwijsboulevard;
  • EMTÉ.

Na dit bezoek gaat de Bossche VVD om 13.00 uur in gesprek met het bestuur van Paleiskwartier Wijkbelangen.

Doel van dit werkbezoek is om aan de bewoners van het Paleiskwartier te laten zien dat de Bossche VVD aandacht heeft voor het Paleiskwartier en om te inventariseren wat er leeft onder de inwoners. 

De Bossche VVD zal vertegenwoordigd worden door de voltallige gemeenteraadsfractie, Statenlid en een aantal plaatselijke leden.

Als centraal thema voor het werkbezoek is gekozen “Paleiskwartier bestaat nu ruim 15 jaar: ervaringen-veranderingen-wensen”. Met behulp van de volgende vragen aan de inwoners wil de Bossche VVD het gesprek aangaan: 

  1. Hoe ervaart u het wonen in het Paleiskwartier?
  2. Welke veranderingen heeft u de laatste tijd ervaren en wat is uw mening daarover?
  3. Wat mist u en hoe zou u dat ingevuld willen zien?

De Bossche VVD zal periodiek het organiseren van deze werkbezoeken binnen de gehele gemeente herhalen. Op 26 november a.s. staat de volgende gepland: Groote Wielen. Dan gaan wij gebruik maken van de VVD-koffietruck, wij gaan dan “een bakkie doen” met de inwoners van de Groote Wielen. In november zullen wij daarover met u nader communiceren.