Freek van Haren

Commissielid

Portefeuille:

  • Zorg
  • Welzijn
  • Gezondheid
  • Wijkgericht werken

Wijk:
Maaspoort

Contact:
Tel: 06-27524751
Mail: freek.vanharen@s-hertogenbosch.nl

Biografie:

In 2012 trok het hoger onderwijs mij van mijn dorpje naar ’s-Hertogenbosch en kort daarna ben ik gaan wonen in de studentenflat aan de Onderwijsboulevard. Tussen het studeren door ontdekte ik een prachtige stad vol karakter waar ik me ontzettend in thuis voelde. Inmiddels ben ik een stapje verder, maar heb ik bewust gekozen om in ‘s-Hertogenbosch te blijven wonen.

Dit heeft mij de energie gegeven om ook wat voor de stad terug te doen. Ik zie dagelijks een gemeente met zoveel potentie, maar ook zoveel zaken waar nog werk moet gebeuren. Denk aan huisvesting voor jongeren/starters, een bruisend uitgaansleven, werkgelegenheid voor alle niveaus en leeftijden en concrete stappen naar een duurzame gemeente. Ik wil meebouwen en daarmee onze stad en toekomst verbeteren. Daarom zet ik me in als commissielid bij de Bossche gemeenteraad.

Vol optimisme resultaten boeken, dat past bij mij. Niet eindeloos klagen over wat niet goed gaat of blijven hangen in droombeelden, maar nu de problemen van inwoners oplossen en toekomstgerichte plannen verwezenlijken. Daarom kies ik voor de Bossche VVD!