Ralph Geers

Fractievoorzitter

Portefeuille:

  • Openbare orde & Veiligheid
  • Toezicht & Handhaving
  • Financiën
  • Publieke dienstverlening
  • Gemeentelijke organisatie
  • Regionale samenwerking

Adres:
Seldensate 19
5235 CA ’s-Hertogenbosch

Contact:
Tel: 06-21890192
Mail: ralph.geers@s-hertogenbosch.nl

Biografie:

Met veel plezier woon ik al ruim 10 jaar in 's-Hertogenbosch, een prachtige stad waar altijd wat te doen is. Na mijn studie Bestuurskunde ben ik hier met veel plezier blijven wonen en omdat ik niet iemand ben die aan de zijlijn blijft roepen heb ik me kandidaat gesteld voor de gemeenteraad. Vanuit de gemeenteraad kan ik echt iets voor mensen betekenen en zowel mensen als organisaties helpen om kansen te grijpen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen talenten heeft die ontzettend waardevol zijn. Voor mij is een van de kerntaken van een lokale overheid om mensen in staat te stellen om die kansen ook te grijpen. Daarom heb ik de afgelopen jaren, samen met mijn collega's, ook hard gewerkt aan een veilige gemeente met lage belastingen en veel banen.

Als liberaal sta ik positief in het leven en zie vooral kansen. Als realist geloof ik in het samenwerken met anderen om de doelstellingen te bereiken. Deze combinatie vind ik terug bij de Bossche VVD. Niet dagdromen of schreeuwen, maar concrete resultaten boeken die de Bosschenaar verder helpen. Naast mijn fractievoorzitterschap ben ik werkzaam bij de gemeente Oosterhout waar ik me onder andere bezig houdt met regionale samenwerking in West-Brabant. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, bezoek ik graag een evenement, ga ik graag met vrienden op stap en breng ik graag tijd door met mijn vriendin.

De afgelopen jaren heb ik met de Bossche VVD laten zien dat wij problemen kunnen oplossen, daar willen wij de komende jaren ook mee doorgaan.