Fleur van Breugel

Aangenaam!
Mijn naam is Fleur van Breugel en ik ben trots om deel uit te maken van de Bossche VVD. Met een passie voor politiek en persoonlijke ontwikkeling, zet ik me graag in voor de partij. Mijn avontuur is ooit begonnen bij de Bossche JOVD waar ik 2 jaar voorzitter heb mogen zijn, maar ik ben nog steeds actief betrokken in allerlei commissies. Vooral het samen bereiken van doelen met je bestuur, het organiseren van (grote) evenementen en inzetten voor de training van anderen zijn dingen waar ik erg veel plezier uit haal.
Vanaf september begin ik aan mijn master Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg na eerst de HBO Bachelor Bedrijfskunde te hebben gevolgd. In de tussentijd werk ik als projectmedewerker bij Relevance, een dochterbedrijf van Schouten en Nelissen. Schouten en Nelissen is een groot en gerenommeerd opleidingsbedrijf, waar ik ondersteunend werk verricht voor projecten die gericht zijn op het verbeteren van leer- en ontwikkeltrajecten voor diverse organisaties. Deze ervaring hoop ik mee te nemen en te kunnen gebruiken bij de VVD.
Vanuit mijn persoonlijke visie geloof ik dat leren en groeien nooit ophoudt, ongeacht je ervaring of functie binnen- en buiten onze partij. Daarom zet ik me de komende tijd in om jullie te voorzien van inspirerende en uitdagende trainingen. Of je nu een doorgewinterde politicus bent of net begint met je eerste stappen in de politiek, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren!
Naast het geven van trainingen omvat mijn functie ook het begeleiden van talent binnen ons netwerk. Dus, heb je bepaalde ambities en wil je dit bespreekbaar maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Heb je ideeën voor de trainingen, vragen over het aanbod of wil je wat anders kwijt? Neem gerust contact op!
- Fleur
06-37320558
fleurvanbreugel@hotmail.com