Alle Bossche vrijwilligers bedankt!

We wonen in een gaaf land en een geweldige gemeente en dat wilde we graag zo houden. Dit motiveerde de afgelopen weken tientallen Bosschenaren om mee te helpen aan de (plaatselijke-) campagne van VVD. Aan al deze campaigners, flyeraars, debaters en andere vrijwilligers zeggen wij: Bedankt!!

Deze verkiezing voor een nieuwe Tweede Kamer zijn ook voor ’s-Hertogenbosch belangrijk. Daarom zijn wij met vele vrijwilligers de straat op gegaan om naar mensen te luisteren en te vragen in wat voor land ’s-Hertogenbosch op 16 maart wakker wil worden. Zo gingen we langs de deuren in verschillende wijken, buurten en dorpen, zoals Rosmalen- West, Hintham en het Paleiskwartier. We dronken een bakkie koffie met het winkelend publiek (zie filmpje), waren aanwezig bij verschillende debatten in de stad en lieten we staatssecretaris Sander Dekker de kracht van ’s-Hertogenbosch zien. Kortom een geslaagde lokale campagne!


Klik hier voor de campagnefoto's. 


De Bossche VVD roept iedereen op om vandaag naar de stembus te gaan. Alleen zo maken we Nederland een nog mooier land om in te wonen!