VVD-lid worden iets voor jou? Probeer nu voor slechts € 25,-

Voor slechts € 25,- één jaar lang lid zijn van de Bossche VVD? Het kan nu met het nieuwe VVD-introductielidmaatschap. Zo maak je kennis met de VVD in 's-Hertogenbosch en daarbuiten en leer je of het lidmaatschap ook iets voor jou is. Het lidmaatschap stopt automatisch op 1 juni 2018, je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf of je daarna lid wilt blijven.

De betrokkenheid en steun van leden is van onschatbare waarde voor onze partij en onze stad. Samen streven we naar een liberaler 's-Hertogenbosch. De VVD staat voor een Nederland waarin mensen hun eigen leven in vrijheid en in veiligheid kunnen inrichten. Een Nederland waarin we de vrijheid van anderen respecteren, omzien naar elkaar en de helpende hand uitsteken naar mensen die dat werkelijk nodig hebben. Een Nederland waar hard werken en ondernemerschap worden beloond en criminaliteit en fraude bestraft.

Uiteraard krijg je ook wat terug voor je lidmaatschap. VVD-introductieleden:
… zijn volwaardig lid van de VVD en hebben toegang tot exclusieve Bossche en Landelijke VVD-evenementen.
… vergroten hun netwerk, ontmoeten gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst.
… kunnen zich ontwikkelen door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen.
… ontvangen 8 keer per jaar gratis het ledenmagazine Liber.
… kunnen gratis lid worden van thematische netwerken, actief meedenken over belangrijke thema’s en zo bijdragen aan een beter Nederland.
… krijgen toegang tot alle activiteiten van ons lokale netwerk en geeft je de mogelijkheid om echt mee te praten over jouw wijk of dorp.
… kunnen hun stem laten horen, de koers bepalen en meebeslissen over het Bossche verkiezingsprogramma en kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 (let op: stemrecht pas na 6 maanden lidmaatschap).


Lid worden kan op www.mijnvvd.nl/wordlidVoorwaarden: Het introductielidmaatschap is bedoeld om kennis te maken met de Bossche VVD. Als je eerder lid bent geweest, kun je hier geen gebruik van maken.
Ook jongeren onder de 27 jaar kunnen geen gebruik maken van het introductielidmaatschap. Jongeren profiteren standaard van een laag tarief en kunnen ook kiezen voor het combilidmaatschap met de JOVD.

Belangrijke links:
 De voorwaarden: www.vvd.nl/voorwaarden
 Meer informatie over betalen: www.vvd.nl/betalen
 Meer informatie over de contributie: Contributiebijsluiter

Zet cookies aan om de video te tonen.