Winnaar Bossche ondernemersprijs 2019

De Bossche ondernemer van het jaar 2019 is bekend! De eerste winnaar van de Bossche ondernemersprijs 2019 is Modehuis de Bruin, in winkelcentrum de Helftheuvel! De prijs is uitgereikt door VVD Fractievoorzitter Ralph Geers op de dag van de Ondernemer.

Het modehuis vestigde zich in de Helftheuvel in 1968 bij de opening van het winkelcentrum. Het heeft zich als echt familiebedrijf, generatie na generatie, weten te blijven vernieuwen en klanten aan zich te binden.

Naast dat het echte ras-ondernemers zijn, hebben zij ook oog voor de omgeving en zetten zij zich in voor de gemeenschap. Eigenaar Gery de Bruin hanteert de AED, is voorzitter van de ondernemersvereniging en beheert de gevonden voorwerpen van het winkelcentrum. Eerder heeft dit hem al een lintje opgeleverd, maar nu ook de Bossche ondernemersprijs van 2019.

Dit soort ondernemers zijn een enorme aanwinst voor onze stad en de Bossche VVD vindt dat zij ook een schouderklopje verdienen. We kennen in ''s-Hertogenbosch al dagen waar sommige beroepsgroepen in het zonnetje worden gezet, zoals de dag van de leraar, maar ook ondernemers verdienen zo'n dag. Daarom gaat de VVD ook volgend jaar aan de slag met de Bossche ondernemersprijs 2020! Die ook zal plaatsvinden op de dag van de ondernemer.