VVD Kamerleden in gesprek met leraren in 's-Hertogenbosch

In aanloop naar de stakingen in het onderwijs op 30 en 31 januari, wil de VVD in gesprek gaan met leraren. Hiervoor wordt een ontmoeting georganiseerd bij het Sint-Janslyceum in ’s-Hertogenbosch met Kamerleden van de VVD en onderwijsexperts. Hiermee willen wij vooral luisteren en ideeën ophalen, om dit probleem te lijf te gaan!

Eind januari leggen de leraren in het basis- en voortgezet onderwijs het werk twee dagen neer. Door het grote lerarentekort op basisscholen is o.a. de werkdruk enorm toegenomen, maar ook op middelbare scholen vallen lessen uit en komen steeds meer onbevoegde docenten voor de klas te staan.

Ook de VVD ziet het lerarentekort als een probleem! Scholen zijn genoodzaakt noodmaatregelen in te voeren, maar hoe kunnen we daar het beste mee omgaan? De VVD gaat daarom graag in gesprek met de ervaringsdeskundige, de leraar.

Hiervoor willen zij dan ook graag iedereen uit het onderwijs van harte uitnodigen om maandag 27 januari aan te sluiten bij het Sint-Janslyceum en met de VVD Kamerleden in gesprek te gaan. Bij deze ontmoeting is veel ruimte voor het delen van uw ideeën of het stellen van vragen. Zorg er dus voor dat u erbij bent!

Concrete informatie

Locatie: Het Sint-Janslyceum te ’s-Hertogenbosch aan het Sweelinckplein 3.

Datum: Maandag 27 januari.

Tijdstip: Inloop vanaf 19:30. In gesprek 20:00-21:30.