Digitaal op de koffie

Door de maatregelen rondom het Coronavirus waren de afgelopen maanden helaas ook alle 'Op de koffie' bijeenkomsten geannuleerd. Waar traditioneel op de 2e zaterdag van de maand de koffie (en thee) klaar staat in Hotel Central hebben de fractie en het bestuur afgelopen tijd gezocht naar andere manieren om in gesprek te gaan over de actualiteiten binnen en buiten de Bossche politiek. In plaats daarvan organiseert de Bossche VVD fractie aanstaande zaterdag 9 mei de eerste digitale editie van 'Op de Koffie'.

Komende zaterdag starten wij om 11.15 uur tot ongeveer 13.15 uur. Dit i.v.m. de aangekondigde livestream van de Brabantse VVD over het nieuwe Bestuursakkoord in de Provincie. Deze livestream duurt van 10.00 tot 11.00 uur en wij zouden het leuk vinden als u daarna schakelt naar de Bossche 'Op de koffie'. Omdat deze bijeenkomst de eerste in lange tijd is, kent het geen specifiek thema. De Bossche fractie gaat graag met u in gesprek over de Bossche Politiek in deze bijzondere tijd.

Bent u ge├»nteresseerd en wilt u deelnemen aan deze digitale bijeenkomst, stuur dan een mail naar info.vvd@netwerk-dbsmg.nl