Uitnodiging Duurzaamheidsdilemma's met Eva en Stijn

Op woensdag 20 januari gaan we het hebben over Lokale duurzaamheidsdilemma’s met Stijn Nijssen en Eva Eigenhuijsen. Stijn is bestuurslid bij thematisch netwerk Liberaal Groen en woordvoerder duurzaamheid in de gemeenteraad van Amsterdam. Eva is raadslid in Den Bosch en heeft daar o.a. de portefeuille klimaat & energie onder haar hoede, ook is zij milieutechnoloog en houdt ze zich bezig met waterbeheer als ZZP’er. Twee echte experts, met ieder hun eigen visie en achtergrond dus!

Zij komen ons alles vertellen over de dilemma’s die lokaal spelen op het gebied van energietransitie en duurzaamheid. Want hoe geef je nou vorm aan de energietransitie of CO2-reductie op lokaal niveau? En op welke manier kan je aardgasvrij bouwen, zonder het woningtekort verder te doen oplopen? Dit soort dilemma’s bespreken we volgende week. Het belooft een ontzettend interessante avond te worden die u zeker niet mag missen! Ben jij er ook bij?

Concrete informatie

Datum: Woensdag 20 januari
Tijdstip: 20.00u (vanaf 19.55 bent u welkom)
Locatie: I.v.m. de coronamaatregelen houden wij deze activiteit online! 

Tot dan!

Ps. Ben je geen lid, maar wil je toch deelnemen? Mail dan naar info.vvd@netwerk-dbsmg.nl. Dan zorgen we ervoor dat je een link krijgt naar de digitale omgeving.